8 Ocak 2011 Cumartesi

Bu Yaşayan Ölülerin Gecesi

NEW YORK (CNNMoney) - Bu Yaşayan Ölülerin Gecesi gibi: Sıkıntılar ücretleri bir dizi öldürmek her zaman, onlar hayatıma geri dönüyorlar - biraz farklı formları sadece.

Kovalamak 8 Şubat tarihinde yeni bir Toplam Denetleme hesap yeni müşteriler kayıt olacak ve onlara bir 12 $ aylık bakım ücreti şarj söyledi.

Benzer şekilde, Bank of America yılın sonuna kadar onun çek hesapları yeniden edeceğini ve 25 $ 8,95 $ arasında değişen yeni aylık ücretler, uygulamak duyurdu. Ve en iyi şekilde harcama alışkanlıkları uygun olanı bulmak için dikkatli bir şekilde dört yeni kontrol teklifleri analiz sürece, herhangi bir yerde arasında 100 $ ve 300 $ ekstra yıllık ücreti ödeme ile sonuçlanabilir.

"Ben yeni bir ekonomik gerçeklik ve yönetmelikler var olduğu bir gerçektir olduğunu düşünüyorum," Susan Faulkner, Amerika'nın mevduat ve kart ürün yürütmenin Bankası söyledi.

Geçen yıl dışarı atılmasında oldu CARD Yasası, yanıt olarak hesapları kontrol etmek için ücretleri - ve daha yüksek - bankaların giderek artan sayıda daha ekliyoruz.

Kuralları belli borçlu ve aşırı geç masraflar dahil ücretlerinin bir avuç yasakladı. Diğerleri over-the-top faiz zamları engelleyebilir. En son, Federal Rezerv borç değişim ücretleri bir kap önerdi - banka perakendeciler ücretleri ne zaman müşterilerinin tokatlamak kartları.

ücretsiz kontrol ölümü geldi gibi görünebilir süre Ama, orada hesabınıza ücretsiz hale getirmenin yollarını devam etmektedir.

"Ücretsiz çek daha az yaygın hale gidiyor, ancak dinozorların gibi uzaklara gideceğim değil," Greg McBride, Bankrate.com kıdemli finansal analist söyledi.

Aslında, diye ekledi, finansal kuruluşların yaklaşık% 65 hala, ücretsiz çek teklif ise% 23 bulundu ücretleri doğrudan mevduat gibi eylemleri ile feragat edilebilir bir hesap.

McBride dedi tüketiciler için Sonuçta ne daha yaygın olacak ki en uygun ihtiyaçları, doğrudan yatırma gibi, online ifadeleri kullanarak veya banka ile toplam dengeleri olan, belirli seçenekleri ile ücretleri önlemek için yeteneğidir ".

Burada mega bankalar kadar ne - ve nasıl onların ücretleri önlemek için:
Ben ATM ücretleri önlemek için iki zamanlama benim banka kulüpler

Bank of America: Şu anda, Bank of America (BAC, Fortune 500) en çek hesapları üzerinde 8,95 $ aylık bakım ücretleri ücretleri. en az bir doğrudan ödeme her ay yaparsanız Ama müşteriler feragat bu suçlamaları alabilir ya da 1500 $ arasında denge sağlamak.

Tüm değişeceğini, yılın sonunda başlamak. Eğer en az para yatırmak dengeleri uydurarak endişelenmenize gerek olmayan bir temel çek hesabı istiyorsanız, bir $ 9 aylık ücret ödemek için gidiyoruz. çevresinde Olamaz.

bir ücret ödeyerek fikrini ayakta kalamam? kontrol, tasarruf ve yatırım hesapları var - Siz "gelişmiş" kontrol kayıt ve tutmak toplam bağlantılı mevduat hesaplarında 5000 $ arasında denge olacak. Yoksa, en az 2.000 $ aylık mevduat veya en az ayda bir kez bir bağlantılı kredi kartı kullanın. Bakiyeniz altında 5000 $ düşerse veya diğer şartları yerine getirmeyen, bir 15 $ ücret konum.

Faulkner para yatırmak ve bunların aylık bakım ücreti ödeme onların biçimidir, bunu yapmak istemiyorum bu yüzden eğer belli dengeleri, müşterilerin hesapları için ödeme yolları tutarak söyledi.

Ama sen ve İnternet meraklısı iseniz bir ücret ödemek istemiyorsanız, bir online hesap hiç bir ücret ile birlikte geliyor. Ancak tabloların online ve sadece kullanım ATM almak zorunda. bir memuru ile konuşmak ya da almak bir kağıt açıklamada ihtiyacınız var? Çatal üzerinde 8,95 $ bir ay.

JPMorgan Chase: 8 Şubat başlayarak, Chase (JPM, Fortune 500), yeni bir müşteri çek hesabı en Toplam Denetleme denilen kayıt olacak.
Banka ücreti Whac-a-Mole: Yeni ücretleri hesaplarına vurmak

Eğer 1500 $ bir çek hesabı dengesini korumak sürece hesap, bir 12 $ aylık ücret olacak en az 500 $ aylık direkt mevduat yapmak, ya da tüm mevduat hesapları üzerinden 5.000 $ dengeyi korumak - kontrol, tasarruf ve yatırımları da dahil olmak üzere.

Eski hesabınızı tutarsanız size doğrudan mevduat en az 500 $ aylık yapmak olmadıkça veya beş banka kartı alışveriş yaparsanız, bir $ 6 aylık ücret alırsınız. Şu anda müşterilere herhangi bir doğrudan para yatıran tarafından uygun olabilir.

"Biz, ancak müşterilerimiz için ücretlerini yükseltmek istemiyorum maalesef düzenleme bize bunu zorluyor," Bir Chase sözcüsü söyledi. "Ve sonuç olarak, bazı müşterilerin kadar unbanked sonu olabilir."

Citibank: Eylül, Citi (C, Fortune 500) başlayarak dolara kadar 30 aylık bakım ücretleri şarj başladı.

Temel çek hesabı doğrudan mevduat, banka kartı alışveriş, fatura ödemeleri, çek ödemeleri ve ATM para çekme dahil olmak üzere beş veya daha fazla aylık işlemleri tamamlandıktan sürece $ 8 aylık bakım ücreti.

kontrol, tasarruf ve yatırımlar dahil - bağlantılı hesaplardaki bir 6000 $ aylık dengesini korumak sürece başka sunan Citibank hesabı, 20 $ bir ücret almaz.
00:00 / 3:073 başarılabilir mali kararlar

Wells Fargo: Wells Fargo (WFC, Fortune 500), Temmuz ayında onun "ücretsiz çek" hesabı sona erdi şimdi 1.500 $ minimum dengesini korumak olmadıkça veya 250 $ aylık mevduat yapmak aylık ücreti 5 $ ile müşterilerine vurur.

Onun diğer hesaplar, ancak ücretleri 30 $ ücret belirli gereksinimleri karşılaması halinde daha yüksek asgari dengelerin devamlılığında veya tasarruf hesabı için otomatik transfer yapmak gibi, feragat edilebilir. O Wells Fargo her hesap bir ücret feragat için bir yol sunuyor demektir.

Wachovia müşteriler hala serbest çek hesapları üzerinde tutmak için olsun onlar tamamen bankanın diğer ücretler ile entegre olacak - borçlu koruma olarak tasarrufları kullanmak için yapılması çeklerin görüntüleri ve 10 $ ücret almak 2 $ masraflar dahil.

HSBC: HSBC (HSBC) son bir yıl içinde kendi çek hesapları için herhangi bir değişiklik yapmamış. temel çek hesapları ile tüm müşterilerine ve $ 3 aylık ücret ve herhangi bir şekilde ücret etrafında var.

mevduat hesapları, kredi hatları ve yatırımları da dahil olmak üzere - Seçim hesabı kullanıcılarının mevduat hesap bakiyeleri de en az 1.500 $ bir ay tutulması veya tüm hesaplardaki 5.000 $ bir denge sağlanması, doğrudan mevduat kullanarak $ 8 aylık bakım ücreti önleyebilirsiniz.
$ 0 ATM ücretleri ile Bankalar

Ayrıca, diğer bankaların müşterilerine izin verirken borçlu korunması için alternatif bir seçenek olarak tasarruf ve çek hesapları bağlantı, HSBC değildir. Bu müşteriler, (onlar hak kazanmak için yeterince iyi kredi varsa) bir kredi hattı açmak için kendi hesap overdrafting için bir ücret ödemek ya da kart reddedildi olsun bir ücret ödemek gerektiği anlamına gelir.

mega bankalar dışında bakın: Ülkenin en büyük bankalarından en fazla aylık ücretler etrafında yollar bulmak mümkün olmakla birlikte, birçok küçük topluluk bankaları, kredi birlikleri ve online bankalar bağlı dizeleri olmadan ücretsiz kontrol sunuyoruz.

McBride ücretsiz çek hesapları için online bankalar Charles Schwab, ING Direct, Flagstar Doğrudan ve EverBank kontrol dışarı önerilen ve en büyük 50 kredi sendikaların 39 ücretsiz çek teklif söyledi.

"% 88 teklif ücretsiz veya hesap serbest tür olabilir gerçeği ücretsiz kontrol söndürme için başlı olduğunu bütün kavramına atar," McBride dedi. "Ücretsiz çek Amerikalıların çoğunluğunun kavramak içinde kalan bir şey duruyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder