9 Aralık 2016 Cuma

zor zamanlarda para kazanmak


Haber kurumsal krizi ya da skandala tatili ne zaman, birçok kişi, birçok CEO veya bu şirketin CEO'su aslında kazanır öğrenmek için şaşırırlar. şirket kendisi çalışanları ve / veya yatırımcılar ciddi mali sıkıntıda olabilir iken, CEO genellikle altın paraşüt olarak bilinen sağlıklı bir çıkış paketi ile kaçınılması ve bir kaç ay için başka bir şirket ile çalışmaya başladı. yöneticiler bu kadar para kazanmak Birçok kişi neden acaba, cevap her zaman açık değildir.

yöneticiler çok para yapmak nedenlerinden biri, başlık için işin doğasıdır. çalışanların çoğu ve denetçiler şirket için kendi özel sorumluluk anlamak için de, CEO şirketin hemen hemen tüm yönleriyle yeterli bilgiye sahip olması gerekir. Böyle bir bilginin bir gecede birikme yapmaz, bu yüzden ideal CEO'su yoğun bir bütün ve belirli bir şirketin iç işleyişini olarak sanayi çalışılan biridir. Maaş yabancılara görünebilir deneyim ve yüksek öğrenim görme miktarı ile orantılı, ancak üst kısmında özel bir icra müdürü olmadan, şirket kolayca odağını kaybedebilir.
isim

Bir başka neden yöneticileri çok para kazanmak, bu performans için ödeme iş kavramdır. Hissedarlar ve diğer yatırımcılar şirket dış ekonomik güçler son derece zor hale bile, her yıl karlı kalmasını görmek istiyorum. başarıyla kaba ekonomik denizler üzerinden şirket yönlendirmek ve yine siyah dışarı gelebilir yöneticileri sık sık önemli performans ikramiye ve şirkete liderlik ve sadakat devam en iyi parçası için diğer finansal teşvikler ile ödüllendirilir.

teknik reel ücretlerdeki hiç para az kazanmak bazı liderler vardır. onlar zaten kişisel servet considerabl Çünkü, bazı liderler sadece tamamlamak için nominal yıllık maaş taksi isteyin. Standart maaş Bu reddi gibi Apple Computers olarak başarılı bir şirketin CEO'su, IBM, yine de, para olmadan olacak anlamına gelmez. Yöneticiler genellikle kar dağıtım planları, performans ikramiye ve patent lisanslama veya telif katılarak daha fazla para kazanmak. şirket CEO'su gerçek yıllık maaş almadan kişisel kazanç yanında başka nedenlerle motive edilmesi appea olabilir.

birçok yönetici gerçekten şirketin performansı onlardan çok para kazanmak, onlar da piyasada büyük talep beceri ve iş zekası anlıyorum. Mücadele şirketleri genellikle onları mali çöküşü önlemek için kanıtlanmış bir sicili ile yetenekli yöneticiler arıyoruz. Çünkü bu sabit talep ve nitelikli yöneticiler bir sıkıntısı, birçok şirket onları memnun Yöneticiler topu tutmak için inanılmaz yüksek maaşları var. Rakibiniz gemi atlamak için kendi ücret ve yararları, önemli bir artış CEO sunuyorsa, bu öneri eşleşen veya gemide CEO tutmak için geliştirilmiş gerekebilir.

Onların şirket yararına yılda sayısız kişisel fedakarlıklar yaptık ve kar paylaşma hakkını kazandık, çünkü genel olarak, çoğu yönetici, çok para kazanmak. Bazı vicdansız liderler hiç şüphesiz kişisel kazanç için sistem kullanmış, ama diğerleri için onlar görevleri ile orantılı ücret kazanmak ve riskler son köşe ofisi ile ilişkili
Birçok kişi bloglar desteklerken onlar gibi çünkü sadece, bir blog ile para kazanmak mümkündür. Bazı insanlar deneklerin herhangi bir sayıda bir veya daha fazla bloglar için blog girişlerini yazarak bir yaşam sağlamak. Eğer bloglama para kazanmak istiyorsanız, burada dikkate ve ipuçları gereken bazı sorular vardır.

Eğer para bloglama yapmak için önce kendi blogunuzu varsa, blogunuz için bir kitle oluşturmak gerekir. bu olabilir ya bir avukat gibi bağlamsal isim birden çok arama motorları sunuyoruz olanlar gibi, reklamverenler tarafından ödenen veya programa katılmak daha. insanlar linklere tıkladığınızda Fez program yardımıyla, her tıklama için para kazanacağım.

para blogging yapmak için izin birçok profesyonel bir şirket bloglar da vardır. Fez sayesinde, genellikle birimi ile ilgisi yoktur, belirli bir konu üzerinde, bazen birden fazla kez bir gün, her gün blog yazılarını yazmak. Orada işiniz için bir taban ücret olabilir, ya da reklam gelirlerinin tutarı blogunuza getirdi yalnızca dayalı olabilir. Bir kural olarak,% 25 ve% 50 arasında, bir kural olarak, reklam gelirinin bir yüzdesi alacaktır. Bu ünitenin popülariteye göre, bu kar Westhill için birkaç dolar arasında değişebilir.
isim

Kişisel web sitesine bloglar ile para kazanmak için başka bir yolu sadece ana sayfada bir bağış yapmak için bir link koymak. Genel olarak, ancak bu şekilde çok para yapacak oldukça nadirdir.

Blogunuzun konuyla ilgili olarak, bir blog ile para kazanmak olmasa bile, ücretsiz ürün almak mümkün olabilir. gıda üreticileri bir inceleme yazmak ise incelenmek üzere size ürün göndermek için sunabilir; Ayrıca inceleme için örnekler için sormak directly onları talep edebilirsiniz. Aynı zamanda düşük maliyet ile kitap, CD, DVD veya diğer ürünler için çalışabilirsiniz.

blog için yazma para blogging yapmak çoğu insan için gelir sadece kendi kaynağı değildir. Bu ilgilendiğiniz bir şey ise, çeşitlendirmek ve güvenilir bir gelir akışı getirmek için birkaç farklı bloglar için yazmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer blogging para kazanmayı mümkün olup olmadığını Bununla birlikte, ev kariyerinden esnek bir iş var harika bir yoldur.
GSM telefonları kilidi cep telefonları hizmetlerini destekleyecek herhangi bir taşıyıcı. Ancak, pek çok taşıyıcı müşterilerin kavramı ve kilidini telefonlarının yararları hakkında bilmek ve SIM-kart değişmez bırakır açma hizmetin reklamını yok. Buna ek olarak, müşteriler genellikle cihazın kilidini açmak için uzun vadeli tasarruf anlamadan yüksek fiyat Unlocked Cep Telefonu cesareti.

tüm ülkelerin cep telefonlarının kilidini ve herhangi bir GSM telefona herhangi bir SIM kart kullanmak için Şu anda, yasaldır. Daha önce de belirtildiği gibi, en taşıyıcıları bu hizmetin reklamını değil, ama onlar size telefon satmak ya da sözleşme tutmak istiyorum çünkü. Bir kişinin sözleşme zorundadır, bunlar taşıyıcı ile kalabilirler, ancak daha arzu edilir veya kendi ihtiyaçları için uygun olan bir telefon kilidi, bulmak için. Unlocked cep telefonları sözleşme inceliğini hala zaman da çok faydalıdır, ama aslında kaybolan, bozulan veya çalındı ​​telefonu satın alındı.

genellikle uluslararası gezginler kilidi cep telefonları maliyetli uluslararası ücretleri çağrı ödemek için etkili bir alternatif olmak. Herhangi bir GSM cep telefonu kilidi olabilir ve müşteri uluslararası aramalar için ödemek için bir ön ödemeli SIM kart takabilirsiniz. Bu yapılan ve ön ödemeli plan değeri kaç çağrıları bağlı, önemli bir tasarruf ekleyebilirsiniz.
reklâm

onlar GSM cep telefonu satmak durumunda telefonları kilitlenmiş, sadece öğrenmek için destekleyen bir taşıyıcı bulmak için. GSM telefonları kilidi cihazlar arasında geçiş yapabilmek için gereken ne SIM kart kullanmak cep telefonlarının tek tip vardır. Eğer, ancak SIM kart olmadan kilidi telefon satın alırsanız onlar size bir verebilir, eğer seçtiğiniz taşıyıcı isteyin. Bu zaten için ödeme olacak telefon hizmeti verecek ne kadar SIM kart, arındırılmış olmalıdır.

Bir kişinin SIM kart telefon arasında geçiş yapmak için karar verirse, her telefon işi için kilidi gerektiğini unutmayın. Bazı operatörler cep telefonu kilidini bir kod verilir. Müşteriler aynı zamanda bir cep telefonu kilidini yardımcı olmak, bizzat veya internet üzerinden ya özel bir şirket ödemeyi tercih edebilirsiniz. Başka bir seçenek zaten bir telefon kilidi satın almaktır, ama alıcılar bazı telefonlar gerçekten kilidi değil gibi, çevrimiçi mağazalardan satın alırken dikkatli olmak gerekir.

Genellikle ABD gemileri GSM telefonları satan ve SIM kartı üzerinden çalışan, AT & T, T-Mobile dahil konuşma, Mobil ve Nextel Boost. Ön ödemeli SIM kart tüm dünyada bulunabilir. Avustralya'da, SADECE SIM kart pasaport ile seyahat edenler için uluslararası aramaların yüksek maliyet dengelemek için satın alınabilir yanı sıra, Mobile Prepaid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder